Privacy Beleid

PRIVACY VERKLARING

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens zoals omschreven in deze Privacyverklaring. Wij verwerken persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

FuLi Media kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van FuLi Media en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan FuLi Media  verstrekt. FuLi Media kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

* Uw voor- en achternaam

* Uw adresgegevens

* Uw telefoonnummer

* Uw e-mailadres

* Uw IP-adres

 

WAAROM FULI MEDIA UW GEGEVENS NODIG HEEFT

FuLi Media verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan FuLi Media uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit activiteiten geïnitieerd vanuit FuLi Media.

 

HOE LANG FULI MEDIA GEGEVENS BEWAART

FuLi Media bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

DELEN MET ANDEREN

FuLi Media verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien hier door u schriftelijke toestemming voor is gegeven, dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

GOOGLE ANALYTICS

FuLi Media maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees HIER het privacybeleid van Google voor meer informatie. Het privacybeleid van Google Analytics kunt u ook hier vinden.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan FuLi Media te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. FuLi Media heeft hier geen invloed op. FuLi Media heeft Google geen toestemming gegeven om via FuLi Media verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@fulimedia.nl. FuLi Media zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

FuLi Media neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van FuLi Media maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. FuLi Media bewaart uw gegevens op een eigen externe beveiligde server.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door FuLi Media verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met FuLi Media op via info@fulimedia.nl of via het contactformulier op deze website of via www.fulimedia.nl van FuLi Media.

 

BEREIKBAARHEID

FuLi Media is als volgt te bereiken:

Bezoek & Postadres: Ligusterbaan 1, 2908 LW Capelle aan den IJssel

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 78514916

Telefoon: +31 (0) 6 – 53 93 39 48 of +31 (0) 6 – 15 12 09 04

E-mailadres: info@fulimedia.nl

Contact